Az E-SZMOG SHIELD CAR védelem a káros hatású mikro-elektromágneses mezők csökkentésére szolgál.Ez a 4 cm átmérőjű speciális ötvözet nem csak a mobil telefonunk káros rezgéseitől véd meg minket, de egy 5 köbméteres megtisztított terű gömböt képez magunk körül.
Ezért képes megtisztítani a teret egy személyautó belsejében, ahol jelentős az elektroszmog.
Nagyon hasznos, ha repülőutakon is magunkkal visszük!
Mivel ez az 5 köbméteres védelem a vízerek és a földsugárzások káros hatásait is jelentősen csökkenti, javasoljuk használatát a hálószobában is. Tegyük az ágyunkba, vagy az ágyunk alá. Alvás közben többszörösen érzékenyek vagyunk a káros rezgésekre. Ezért fontos, hogy tisztább térben tudjunk feltöltődni és méregteleníteni, hiszen ez az alvás célja.

Hatásmechanizmus:
Hatóanyagok megfelelő aránya, és adott mennyisége, laboratóriumi körülmények között kerül az eszközökbe, ezen összetevők a kutatási eredmények figyelembevételével képesek a jelenlévő alacsonyfrekvenciájú mágneses tér, elektromos mező (LF) és a nagyfrekvenciás elektromágneses mezők (RF) egy adott spektrumát elnyelni, megfelelő szintre csökkenteni. Természetes védelem. Az E-SZMOG SHIELD CAR védelmet elhelyezzük az íróasztalon a monitor és a számítógép közelében, hordjuk az autónkban. Ezzel csökkenthető a negatív rezonancia átvitele.

E-SZMOG SHIELD CAR speciális nagyfinomságú rozsdamentes acél, precíziós felületkezelő szerszám segítségével, felületi lézergravírozással, különleges technológiával készül.

Hatóanyag 1. (folyékony) speciális keverék: Kálium-szilikát (K2SiO3), Grafit, Mikroorganizmus törzsek, Aranybronz-pikkely

Hatóanyag 2. (szilárd) Poliészter anyagra nanotechnológiával 20 mikron vastagságban felvitt ötvözet: Kobalt (Co), Vas (Fe), Molibdén (Mo), Nióbium (Nb), Szilícium (Si), Bór (B), Ezüst (Ag)