A csodálatos fulleren c60 molekulaA FULLERENES VÍZ ISMERTETÉSE


C60 Water of Life/Élet Vize a betegség megelőzésének és az egészség fenntartásának sokrétű teljesen új generációs szere. Hatással van szervezetünk belső vízére, amely által biztosítja megújulást, fiatalodást és a szervezet védelmét, vagyis olyan feltételeket amelyek szükségesek hosszú, egészséges élethez.

Víz és a szén az alapja minden élő szervezetnek ezen a bolygón. Hosszú ideig  szén úgy volt ismert, mint grafit és gyémánt. 1985-ben fedeztek fel a szén harmadik típusát, amely azt a nevet kapta, hogy Fulleren. 1996-ban a felfedezők Nobel díjban részesültek és a felfedezést pedig egyenértékűnek nevezték a Kolumbusz Amerika felfedezésével.

Fulleren C60, hatvan atomból álló molekuláját elnevezték a világmindenség legszebb molekulájának. Gömb alakú, szerkezete hasonlatos  focilabdára, ezért majdnem footbollennek neveztek el.


Francia tudósok kísérleteik során hozzáadtak fullerent  állatok táplálékába, aminek köszönhetően az állatok élethossza majdnem kétszeresére nőtt, plusz 90%-ra! Ez háromszor annyi, mint amit sikerült produkálni a legjobb "öregedés elleni szerekkel". Ilyen rekord nagyságú élethosszabbítást nem biztosít egy sem a jelenleg ismert anyagok közül.

Gyémánt, grafit és fulleren nem oldódik vízben. A vízben oldódó fulleren technológiának kidolgozása megengedte a csodálatos mediko-biológiai tulajdonságokkal rendelkező víz létrehozását!

Nagyon lehetséges, hogy ez a víz volt az élet keletkezésének bölcsője ezen a bolygón.A  VÍZ


A víz teszi ki a testünk nagyobbik részét. A vizünk állapota és strukturája/szerkezete határozza meg a szervrendszerek működésének milyenségét. Ezért az egészség helyreállítását vagy fenntartását el kell kezdeni legfontosabb dologgal, a belső vizünk cseréjével ill. megújításával.

Ezen új víz hatása: 
 1. Jelentősen javul közérzetünk, fokozódik szervezetünk energetikája, erősödik védekező és alkalmazkodó képessége.
 2. Fokozódik az immunrendszerünk védekezőképessége a virusokkal és a baktériumokkal szemben.
 3. Megelőzi az érelmeszesedéssel kapcsolatos szív-érrendszeri betegségek keletkezését, megszünteti az érelmeszesedést kiváltó okokat.
 4. Májvédelem különböző eredetű betegségekkel szemben.
 5. Jelentős mértékben csökkenti daganatos betegségek keletkezésének kockázatát.
 6. Agyvédelem biztosítása idegrendszeri betegségekkel szemben.
 7. Élethossz növekedés és a jó közérzet biztosítása.

Maximális hatás elérése céljából elegendő ebből a vízből egyszerre csak 50 ml-t elfogyasztani. Lehetne többet is, de nem érdemes, mert az adag növelésével hatása nem fokozódik. Fogyasszon tiszta edényből (szükség esetén mércével ellátott kis pohárkát biztosítjuk) kis kortyokban, az utolsót tartsa kis ideig nyelve alatt. A víz elfogyasztása minimum 15-20 percel étkezés előtt legyen.

Víz fogyasztásának van néhány módja. 
1. Idősebb korosztálynak javasolható: 3 napon át napi 3x50 ml, következő három napon 2x50 ml, majd 15 napon át 1x50 ml. Teljes kura 1,5 liter. Megismételni 3-4-szer kell évente.

2. Fiatalok és középkorúak fogyaszthatnak első 7 napon 2x50ml-t, következő 6-16 napon át napi 1x50 ml. Teljes kúra 1 vagy 1,5 liter.  Ebben az esetben javasolható tavaszi és őszi fogyasztás az ún meghűléses ill. vírusos, járványos megbetegedések megelőzése céljából. Ilyen esetben javasolható napi 2-3-szor alkalmazni orrspray formában.

3. Káros hatások megelőzése érdekében 5 nappal előtte:
 • RTG és CT vizsgálat előtt
 • sebészeti és bizonyos fogaszati beavatkozások
 • radon fürdők előtt
 • repülő utak, főképpen hosszantartó
 • erős geomágneses viharok esetén
 • jelentős fontosságú olyan technogén baleseteknél amelyek radioaktív fertőzést produkálhatnak. Ebben az esetben addig ajánlott fogyasztani amíg tart negatív tényezők hatása
 • ajánlott fogyasztása az erős fizikai és pszichikai terhelő körülmények esetén
 • másnaposággal járó tünetek megszüntetése vagy enyhítése érdekében ajánlott elfogyasztani a fullerenes vizet alkohol fogyasztás előtt vagy utána
 • Ha a másnaposággal járó tünetek kifejlődtek, akkor minden 2-3 órában 50 ml fullerenes vízből a tünetek csökkenéséig
 • Hasonló módon fogyasztható fullerenes víz az ételmérgezéssel járó esetekben is