Az E-SZMOG SHIELD, személyi védelem a káros hatású mikro-elektromágneses mezők csökkentésére szolgál.Ez a 3 cm átmérőjű speciális ötvözet nem csak a mobil telefonunk káros rezgéseitől véd meg minket, de egy 2 köbméteres megtisztított terű gömböt képez magunk körül.

Hatásmechanizmus:
Hatóanyagok megfelelő aránya, és adott mennyisége, laboratóriumi körülmények között kerül az eszközökbe, ezen összetevők a kutatási eredmények figyelembevételével képesek a jelenlévő alacsonyfrekvenciájú mágneses tér, elektromos mező (LF) és a nagyfrekvenciás elektromágneses mezők (RF) egy adott spektrumát elnyelni, megfelelő szintre csökkenteni. Természetes védelem. Az E-SZMOG SHIELD védelmet ráragasztjuk a telefonkészülékre, elhelyezzük az íróasztalon a monitor és a számítógép közelében, hordjuk az autónkban. Ezzel csökkenthető a negatív rezonancia átvitele.


E-SZMOG SHIELD /phone, computer, car/ speciális nagyfinomságú rozsdamentes acél, precíziós felületkezelő szerszám segítségével, hátoldalán öntapadó felülettel készül.

Hatóanyag 1. (folyékony) speciális keverék: Kálium-szilikát (K2SiO3), Grafit, Mikroorganizmus törzsek, Aranybronz-pikkely

Hatóanyag 2.(szilárd) Poliészter anyagra nanotechnológiával 20 mikron vastagságban felvitt ötvözet: Kobalt (Co), Vas (Fe), Molibdén (Mo), Nióbium (Nb), Szilícium (Si), Bór (B), Ezüst (Ag)