Az E-SZMOG SHIELD, VÉDŐESZKÖZ ALVÓ-FEKVŐ PIHENŐHELYEK ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁSOK CSÖKKENTÉSÉREAz E-SZMOG-SHIELD FOR SLEEPING SPACE a káros hatású elektromágneses mezők csökkentésére szolgál.

Az E-SZMOG SHIELD FOR SLEEPING SPACE eszköz a hálószobában, ágyunk közelében elhelyezve az extrém magas elektromágneses tér csökkentésére szolgál, melyet a gyártó, igény szerint a cég központi telephelyén mérésekkel igazol. Passzív, természetes védelem. E-SZMOG-SHIELD FOR SLEEPING SPACE speciális nagyfinomságú rozsdamentes acél, precíziós felületkezelő szerszám segítségével, felületi-lézergarvírozással, különleges technológiával készül. Anyagösszetételét és szinergikumi hatását illetően alkalmas 8 köbméter területen csökkenteni az elektromágneses sugárzás széles spektrumát.
Az alvás minősége javul, amely főleg a korong harmonizáló hatásának, valamint az elektromágneses tér (eletroszmog) csökkentésével a sugárzásilag rendezett élettérnek köszönhető, amely alapfeltétele a minőségi alvásnak.
Az alvás minőségét alapvetően meghatározza, hogy az emberi test sejtjeinek vektori eredőjével harmonikus frekvenciákban, pozitív élettérben, tudományosan sugárzásilag rendezett élettérben történik-e?  Ez napjainkban védelem nélkül szinte lehetetlen!
A wifik, a katonai átjátszók, a híradástechnika, a műholdas adás-vétel, a világítástechnika rohamos átalakulása, árnyékolatlan villamos vezetékek a falban, az egyre rohamosan emelkedő telefon, számítógép, tablet, háztartási gépállomány, éjszakai alvásunk minőségét felborítja.
Alváskor gyűjtjük be az energiánk jelentős részét a napi teendőinkhez, az öngyógyító képességünk működéséhez, sejtjeink, szerveink, szervrendszereink, egészséges működéséhez.
Ez a rendszeres alváskor begyűjtött energia mennyisége alapvetően meghatározza az emberi pszichoszomatikát mozgató erő minőségét, nagyságrendűségét.
A minőségi alvás az élet lételeme.
Amennyiben bármilyen betegségből meggyógyulunk, majd visszafekszünk a sugárzással terhelt élettérbe, előbb utóbb újra megbetegszünk.
Ajánljuk figyelmébe a SpaceHarmony-System 25 éves magyar innováció legújabb termékét a nyugodt alváshoz.
Ajánljuk otthonába, könnyű szállíthatósága miatt utazásokhoz, szállodákba, kórházi tartózkodás idejére.
Ajánljuk minden korosztálynak.

Hatásmechanizmus:
Hatóanyagok megfelelő aránya,- és adott mennyisége, laboratóriumi körülmények között kerül az eszközökbe, ezen összetevők a kutatási eredmények és saját méréseink alapján képesek a jelenlévő kisfrekvenciás mágneses-és elektromos mező, nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzás egy adott spektrumát elnyelni, megfelelő szintre csökkenteni.


Az E-SZMOG-SHIELD FOR SLEEPING SPACE tulajdonképpen egy tartály melyben, folyékony és szilárd hataóanyag található:

Hatóanyag 1. (folyékony) Kálium-szilikát (K2SiO3), Mikroorganizmus törzsek, Vivőanyag (titkos) Speciális keverék, a fenti anyagok megfelelő aránya.

Hatóanyag 2.MCL61 Mumetál (szilárd) Poliészter anyagra nanotechnológiával 20 mikron vastagságban felvitt ötvözet. - Kobalt (Co)- Vas (Fe)- Molibdén (Mo)- Nióbium (Nb)- Szillícium (Si)- Bór (B)- Ezüst (Ag)- Grafit