Aludjon mélyebben Elektroszmogtól védett környezetben!


2016 december 20

Tisztelt Erdős Úr!

Kérésének megfelelően megírom a vásárolt sugárvédelmi eszköz /továbbiakban SHS/ használatáról szóló családi tapasztalatokat.

Az SHS eszközzel mintegy 2 hónappal ezelőtt kerültünk kapcsolatba. A feleségem úgy 2-3 éve erős álmatlansággal küzdött, próbálkozott mindennel lefekvés előtti mézes víz ivással, a Tv-ben reklámozott tuti alvást elősegítő tablettákkal, mindhiába. Ezt a problémát elmondtam Erdős úrnak, aki az SHS eszköz használatát ajánlotta mondván, hogy az alvás vagy inkább annak hiánya oka mögött káros sugárzások állhatnak, amik minden szobában megtalálhatóak!

A franciaágyat nem lehet szabadon bárhova mozgatni a szobában, hogy olyan helyen legyen, ahol nincsenek ezek a sugárzások.. Természetesen az eszköz megtekintése után elég szkeptikus voltam, mindenesetre megvásároltam 2 db-ot. A hálószobába helyeztük el őket és már az első éjszaka során is sikerült 7 órát aludni, amire már rég nem volt példa a hajnali 3 vagy 4 óra helyet 7 órakor keltünk fel és ez azóta is így van. Nem kell tablettákat szedni, nem kell az SHS eszközt ki vagy be kapcsolni. Az alvás minősége is javult, pl. nincs forgolódás wc-re járás. A mélyebb és hosszabb alvás eredményeként frissebben, kipihentebben ébredünk, aminek az lett az eredménye, hogy kb 2 hét után a napi vérnyomás csökkentésre felírt gyógyszereket is csökkenteni lehetett. Napközben a TV és a számítógép közelébe tesszük, hogy csökkenjen az un. elektroszmog!

Ez is érzékelhetőnek bizonyult egy-két héten belül, mert azt vettük észre a napi 3-4 órás, vagy több tévézés - szinte egész nap be van kapcsolva, még ha nem is nézzük - , számítógépezés után, hogy nem vagyunk olyan fáradtak mint korábban. Az eredményeken felbuzdulva külföldön élő két fiamnak is vettem egy-egy SHS-t, akik hasonló tapasztalatokról írtak nekem. A terméket az egész család megelégedéssel használja!

Azt adja amit Erdős úr mondott!

Köszönettel:
G. László
2016 12 20

Tapasztalat az Elektroszmog Védelemről egy Boldog Nagypapától


2016 december 15

Kedves László!

A mi kapcsolatunk kezdete már több évre nyúlik vissza. Én személyesen nagyon hálás vagyok Neked azért a támogatásodért, amivel mint természetgyógyász nekem segítettél egészségügyi problémáimat leküzdeni. 2016 második félévében viszont olyant nyújtottál, ami minden eddigi tevékenységedet is túlszárnyalja. De ezt csak így utólag tudom ilyen nagyra értékelni, az egész teljesen szokványosan indult.

Még szeptemberben megkértelek arra, hogy segítsél rajtam, a derekam megint becsípődött. A szokásos masszírozás után elmesélted, milyen nagyszerű új védelmet tudsz ajánlani egy egyszerű kis fém "gomb" segítségével az egyre jobban elterjedő elektroszmog ellen. Mivel én egész életemben és még ma is számítógépes környezetben dolgozom, azonnal vásároltam is egy ún. elektroszmog-shield-et. Nekem valóban nagyon hasznosnak bizonyult ez a kis fém "gomb" kezdettől fogva.

Már évek óta gyakorló nagypapa vagyok és rendszeresen látogatom unokáimat Ingolstadtban, ahol az idén Maxika már negyedik osztályos lett. Váltakozó sikerrel tanult, nem azért, mintha rossz képességű lenne, de nem tud minden esetben megfelelöen koncentráni, ezért az eredményei átlagosan közepes - jó osztályzatokban jelentkeztek. Ez a szülőket nagyon nyugtalanította, mert az idén fog eldölni, hogy Maxika mehet-e a következő évtől gimnáziumba tovább? Október elején is Ingolstadtban töltöttem egy hétvégét, amikor is kiderült, hogy Maxika beteg és az élszaka alig-alig tud aludni, annyira náthás és köhög. A kisfiú amúgy is nagyon rossz alvónak számított, mindig nagyon sokszor felébredt éjszaka és ilyenkor bizony egy tablat-PC-vel minden alkalommal "dolgozott" is egy kicsit. Hirtelen ötlettel felajánlottam Maxikának, hogy tegye az én elektroszmog-shield-emet a párnája alá , így talán majd tud aludni. így is lett, Maxika ragyogóan végig aludta az éjszakát.

Ettöl kezdve a kis fém "gombot" ott tartja Maxika a párnája alatt és már nagyon-nagyon jó alvónak számít. De nem is ez a csattanó...

A kapcsolat Maxikáékkal természetesen ezután sem szakadt meg, rendszeresen tájékozódtam a szülőknél mindenről, így Maxika tanulásáról is. A szülök nem értették a dolgot, Maxika "megtáltosodott"! Rendszeresen a legjobb dolgozatokat írja, a teljesítménye tartósan nagyon jó lett. A múlt héten volt szülői értekezlet, a tanár néni áradozott Maxikáról a szülőknek - bizony a legjobb úton van arra, hogy jövőre a gimnáziumot javasolja az iskola.

Sokat gondolkodtam azon, vajon mi történhetett? Csak egyre tudok következtetni. Az elektroszmog-shield annyira jól megvédi Maxikát az elektroszmog behatásoktól, hogy ragyogóan alszik, minden éjjel tökéletesen kipiheni magát, így az iskolában tud koncentrálni. A következmény: ugrásszerűen nagyszerű teljesítmény.

Ezért vagyok Neked, László végtelenül hálás Az unokámat tudat alatt is hozzásegítetted, hogy az élete jó irányt vegyen. és ez manapság nem semmi!

Üdvözlettel:
J. Kálmán
2016 12 15